Wederkomstkerk
Mens & Muziek Wederkomstkerk: podium voor muziek, theater, expositie en maatschappelijke activiteiten

AGENDA

Zondag 21 juli, 15.00 uur: Marcela Reyes (dwarsfluit), Toru Oyama (piano), Joel Vega (hobo)


Toppianist Toru Oyama, afkomstig uit Japan is voor de derde keer te gast bij Mens en Muziek Wederkomstkerk en dat is niet voor niets. Deze symphatieke en wereldberoemde pianist is een graag geziene gast bij het publiek, daarom geeft hij drie concerten op rij, waarvan vandaag de eerste is. Op 21 juli wordt hij vergezeld door Joel Vega en Marcela Reyes. Het programma zal bestaan uit de hobosonate van Poulenc, de fluitsonate van Poulenc en het Adagio en Allegro op. 70 van Schumann.

De entree voor dit concert bedraagt €7,50. Reserveren is niet nodig.

Zondag 18 augustus, 15.00 uur: Toru Oyama (piano), Elizabeth Perry (viool)

Tijdens het tweede concert van Toru Oyama, werkt hij samen met Elizabeth Perry, viool. Het programma zal bestaan uit werken van Franck en Ravel.

De entree voor dit concert bedraagt €7,50. Reserveren is niet nodig.

Zondag 15 september 2019, 15.00 uur Vittoria, mio core!

Daniëlle Sluijmers (zang)


'Vittoria, mio core!', de titel van dit concert, staat in het teken van Italiaanse liederen en aria's. De 19e eeuwse Italiaanse muziekuitgever en componist Parisotti heeft talrijke aria’s uit de 17e en 18e eeuw verzameld onder de naam Arie Antiche. Dit concert bevat een kleurrijke selectie hieruit waar liefde de hoofdrol speelt in werken gecomponeerd tussen de 16e en 19e eeuw. Verschillende perspectieven en motieven voeren ons op zachte, meeslepende, speelse en vurige wijze mee naar het leven door de Italiaanse componisten Caccini, Monteverdi, Scarlatti en Durante.

De entree voor dit concert bedraagt €7,50. Reserveren is niet nodig.

...

...

...

...

...