Zaterdagavond 16 december 2017, 20.00 uur: Kerstconcert door Gospelkoor Spirit

De entree bedraagt €7,50. Toegangskaarten moeten vooraf gereserveerd worden via de website van gospelkoor Spirit.  De kerk is om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur.

Spirit zingt voor u een 20-tal kerstliederen waaronder traditionele nummers zoals: “Stille nacht” en “I’m dreaming of a white Christmas”. Daarnaast zullen ze ook een aantal eigentijdse nummers vertolken zoals: “Underneath the tree” en “Rockin around the Christmas tree”. Zowel uptempo als wat meer rustige nummers komen aan bod. Gospelpopkoor Spirit gaat ervoor zorgen dat u na afloop met een heerlijk kerstgevoel weer huiswaarts keert.

Dit concert maakt geen deel uit van de MuZamiek concertreeks. Voor meer informatie over programma en kaartverkoop wordt verwezen naar:

Zondag 17 december 2017, 15.00 uur: Kerstconcert leerlingen Zangstudio Duende

De leerlingen van Zangstudio Duende brengen op deze middag mooie kerst- en wintersongs ten gehore. Het concert wordt besloten met een samenzang van alle leerlingen samen. Ook het publiek mag daarbij meezingen. Als het warme kerstgevoel naar uw mening niet mag ontbreken rond kersttijd, kom dan naar het Kerstconcert van de leerlingen van Zangstudio Duende.

Entree is gratis. Reserveren vooraf is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zondag 21 januari 2018, 15.00 uur: De Taminos

De Tamino's spelen en zingen Franse chansons. Zij brengen oude, nieuwe en zelf geschreven stukken.

Ze waren finalist in 1995 en 2000 bij het concours de la Chanson in de Kleine Komedie Amsterdam. en wonnen daar in 2000 de 2e prijs.
Ook werden zij na een auditie in Parijs, als metromuzikanten toegelaten.

Entree is gratis. Reserveren vooraf is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zo 18 februari 2018, 15.00 uur: Triomos Ensemble

Wij ontvangen op 18 februari 2018 het Triomos Ensemble: een trio dat bestaat uit fluit, cello en piano. In een programma van een uur begint ensemble hun muzikale reis in Andalucía, Spanje met muziek van de Spaanse componiste Elisenda Fábregas. Via de Spaanse dansen van Moszkowski reizen ze naar Argentinië waar ze eindigen met muziek van Carlos Gardel en Astor Piazzolla. Het ensemble bestaat uit: Marijke de Jong, fluit, Olsi Dhami, cello en Sunghee Jo, piano.

Voor een indruk kunt u het filmpje bekijken op youtube via: www.marijkedejongfluitiste.nl/triomos/

Zondag 25 maart 2018, 15.00 uur: Triomos Ensemble

Meer informatie volgt nog.

Zondag 15 april 2018, 15.00 uur: programma n.n.b.

Meer informatie volgt nog.

Zondag 20 mei 2018, 15.00 uur: Vivezza Trio

Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. Het trio verbindt muziek en publiek door gesproken toelichtingen. Deze toelichtingen worden door het publiek als zeer verfrissend ervaren.

Inger, Nicole en Angélique ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht. In 2010 wonnen ze de kamermuziek-marathon van dit conservatorium en dat succes zorgde voor een reeks live radio-optredens, onder meer in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw en in het programma Viertakt Podium.

De beslissing om na hun afstuderen door te gaan als professioneel ensemble, bleek een goede: het Vivezza Trio is inmiddels een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad op in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, De Oosterpoort in Groningen en is regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en de Klassieken. Ook nam het Vivezza Trio zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.

Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. Tijdens de concerten worden de werken omlijst met gesproken toelichtingen om zo het publiek mee te voeren in hun persoonlijke verhaal achter de muziek.

Zondag 16 juni 2018, 15.00 uur: De harp van Ewout door Ensemble MuZamiek

‘De harp van Ewout’ is een muziektheatervoorstelling voor het hele gezin. In de voorstelling wordt het verhaal verteld van Ewout, een jongen die met zijn harpspel het eiland, waar hij woont, van de ondergang probeert te redden. Centraal staat de prachtige harpmuziek uit het werk ‘De harp van Brandiswhiere’ van S. Woods. De muziek wordt live vertolkt door Jolique van Ipenburg en het verhaal wordt verteld door Nanneke Piek. Beiden hebben hun masterstudie met succes aan het Fontys Conservatorium te Tilburg afgerond en zijn zowel uitvoerend alsook docerend musicus.

...