Mens & Muziek Wederkomstkerk: podium voor muziek, theater, expositie en maatschappelijke activiteiten

Een greep uit ons voorjaarsprogramma 2018

Vivezza Trio dat bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen bracht een programma gebaseerd op de Kaukasus met werken van Oost-Europese en Russische componisten zoals Glinka, Tsjaikovski en Monti.

Ensemble MuZamiek bracht samen met sopraan Barbara Verhoeven een ontzettend sfeervol programma waarin harp- en zangcomposities uit de Romantiek centraal stonden. De reacties uit het publiek waren unaniem lovend.

Voor dit concert stelde Sexteto Recuerdo, bestaande uit Leo van Lierop (accordeon), Oscar Trompenaars (saxofoon), Evelien de Vries (klarinet), Marijke de Jong (dwarsfluit), Bente Jasmijn (contrabas) en Tessa Verboven (piano), een gevarieerd programma samen, waaronder hedendaagse tangowerken van Nederlandse componisten en minder bekende maar zinderende composities in de Tango Nuevo-stijl klonken.

Een greep uit ons winterprogramma 2017

Wij ontvingen het Triomos Ensemble: een trio dat bestaat uit fluit, cello en piano. In een programma van een uur begon het ensemble hun muzikale reis in Andalucía, Spanje met muziek van de Spaanse componiste Elisenda Fábregas. Via de Spaanse dansen van Moszkowski reisden ze naar Argentinië waar ze eindigden met muziek van Carlos Gardel en Astor Piazzolla. Het ensemble bestaat uit: Marijke de Jong, fluit, Olsi Dhami, cello en Sunghee Jo, piano.

Voor een indruk kunt u het filmpje bekijken op youtube via: www.marijkedejongfluitiste.nl/triomos/

De Tamino's speelden en zongen Franse chansons. Zij brachten  oude, nieuwe en zelf geschreven stukken.

Ze waren finalist in 1995 en 2000 bij het concours de la Chanson in de Kleine Komedie Amsterdam. en wonnen daar in 2000 de 2e prijs.
Ook werden zij na een auditie in Parijs, als metromuzikanten toegelaten.

Een greep uit ons najaarsprogramma 2017

Wij ontvingen op 19 november 2017 het pianoduo Elvire Boelee en Dimitar Dimitrov. Zij vertolkten een prachtig quattre mains programma op de vleugel van Mens en Muziek De Wederkomstkerk.

Toru Oyama (piano) is een Japanse pianist die, sinds hij zich in Europa vestigde, voortdurend bezig is met het vergroten van zijn muzikale vakmanschap. Hij gaf bij ons een fenomenaal concert.

EERDER SPEELDE HIER...