Mens & Muziek Wederkomstkerk: podium voor muziek, theater, expositie en maatschappelijke activiteiten

januari 2018

De Tamino's spelen en zingen Franse chansons. Zij brengen oude, nieuwe en zelf geschreven stukken.

Ze waren finalist in 1995 en 2000 bij het concours de la Chanson in de Kleine Komedie Amsterdam. en wonnen daar in 2000 de 2e prijs.
Ook werden zij na een auditie in Parijs, als metromuzikanten toegelaten.

Entree is gratis. Reserveren vooraf is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

najaar 2017

Wij ontvingen op 19 november 2017 het pianoduo Elvire Boelee en Dimitar Dimitrov. Zij vertolkten een prachtig quattre mains programma op de vleugel van Mens en Muziek De Wederkomstkerk.

Het Sunny Swing trio bracht  herkenbare jazz klassiekers in een verfrissend doch authentiek jasje.

Toru Oyama (piano) is een Japanse pianist die, sinds hij zich in Europa vestigde, voortdurend bezig is met het vergroten van zijn muzikale vakmanschap. Hij gaf bij ons een fenomenaal concert.

EERDER SPEELDE HIER...