Mens & Muziek Wederkomstkerk: podium voor muziek, theater, expositie en maatschappelijke activiteiten

Een greep uit ons herfstprogramma 2018

Ensemble MuZamiek wordt gevormd door Jolique van Ipenburg (harp) en Nanneke Piek (zang). Beiden hebben hun masterstudie met succes aan het Fontys Conservatorium te Tilburg afgerond en zijn zowel uitvoerend alsook docerend musicus.

Zij brachten het muzikale sprookje 'De Harp van Ewout,' naar een Keltische vertelling en compositie van Sylvia Woods.

Toru Oyama (piano) is een Japanse pianist die, sinds hij zich in Europa vestigde, voortdurend bezig is met het vergroten van zijn muzikale vakmanschap. Hij gaf bij ons een fenomenaal concert.

Het programma van deze middag bestond uit werken van Chopin.

Anne Stockman heeft haar eigen sound gevonden en laat dat horen op haar eerste plaat FUSION. In navolging van Joni Mitchell maakte ze daar bijbehorende schilderijen bij.

Na jaren eigen nummers spelen met het Anne Stockman Quartet en zingen in verschillende vocalgroups, laat Anne (1984) op FUSION horen wie ze écht is, met behulp van haar loop station. Ze bracht in augustus een prachtig concert in Mens en Muziek De Wederkomstkerk.

Een greep uit ons winterprogramma 2018

Wij ontvingen het Triomos Ensemble: een trio dat bestaat uit fluit, cello en piano. In een programma van een uur begon het ensemble hun muzikale reis in Andalucía, Spanje met muziek van de Spaanse componiste Elisenda Fábregas. Via de Spaanse dansen van Moszkowski reisden ze naar Argentinië waar ze eindigden met muziek van Carlos Gardel en Astor Piazzolla. Het ensemble bestaat uit: Marijke de Jong, fluit, Olsi Dhami, cello en Sunghee Jo, piano.

Voor een indruk kunt u het filmpje bekijken op youtube via: www.marijkedejongfluitiste.nl/triomos/

Klezmer ensemble Simits brachten een sfeervol programma vol melancholische Joodse songs. Zij kregen de zaal aan het zingen en dansen!

Een greep uit ons voorjaarsprogramma 2019

In februari 2019 ontvingen wij het Duende Trio dat een zinnelijk ligconcert gaf waarbij klankschalen, zang en prachtige beeldkunstwerken met elkaar vermengd werden tot een totaalbeleving.

EERDER SPEELDE HIER...