EERDER SPEELDE HIER...

Zomervakantie:

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en heten jullie van harte welkom op de derde zondag van september 2017! Zie: Agenda.

18 juni 2017:

Deze talentvolle musici gaven een waardig slotconcert en trakteerden het publiek op opera-repertoire: aria's en duetten uit bekende opera's van Mozart, Bellini en Verdi passeerden de revue. Verder werd er een mooie sonate van Sibelius voor solo piano vertolkt.

21 mei 2017:

Lilly Weeda trad op met haar band 'Lilly Luna.' Het concert werd een mooie mix van jazz, pop en soul.

april 2017

Op eerste Paasdag om 13.00 uur vond een rondleiding plaats over de boodschap van David Zuiderhoek , architect van de Wederkomstkerk. Jolique, harpiste van MuZamiek maakte in de verschillende ruimten de akoestische aspecten van de beleving mogelijk met haar sfeervolle harpmuziek.

maart 2017

Gedichtenvoordracht door Peter van Helden, omlijst door harpspel, uitgevoerd door Jolique van Ipenburg-Klumpers.

Het Kessels Saxofoon Kwartet, bestaande uit Lauran van der Sanden, Roger Monsieur, Marcel Hartendorp en Guido Nijs is een uniek kwartet. Zij spelen op authentieke hooggestemde Kessels instrumenten, welke zijn vervaardigd in de muziekinstrumentenfabriek Kessels, te Tilburg. Dat geeft een bijzonder verfijnde klank, die anders is dan traditionele saxofoons. Al eerder waren zij te gast in de Muzamiek concertreeks en verzorgde zij een bijzonder mooi concert.

januari en februari 2017

Sfeervolle Klezmermuziek door Klezmer-Ensemble

Katrien zingt Janis. Een concert waarbij liedjes centraal staan van Janis Joplin. M.m.v. Katrien Verheijden, Fons Toonen (bas en backing vocals) en Jeroen Koning (gitaar en backing vocals).