EERDER SPEELDE HIER...

19 november 2017

Wij ontvingen op 19 november 2017 het pianoduo Elvire Boelee en Dimitar Dimitrov. Zij vertolkten een prachtig quattre mains programma op de vleugel van Mens en Muziek De Wederkomstkerk.

15 oktober 2017

Het Sunny Swing trio bracht  herkenbare jazz klassiekers in een verfrissend doch authentiek jasje.

21 september 2017

Toru Oyama (piano) is een Japanse pianist die, sinds hij zich in Europa vestigde, voortdurend bezig is met het vergroten van zijn muzikale vakmanschap. Hij gaf bij ons een fenomenaal concert . Toru speelde het volgende programma:

Mozart Piano Sonata K. 282

Chopin Preludes op. 28

- Intermission

Albeniz  El Albaicin from Iberia Book III

Ravel Le tombeau de Couperin

18 juni 2017

Deze talentvolle musici gaven een waardig slotconcert en trakteerden het publiek op opera-repertoire: aria's en duetten uit bekende opera's van Mozart, Bellini en Verdi passeerden de revue. Verder werd er een mooie sonate van Sibelius voor solo piano vertolkt.

21 mei 2017

Lilly Weeda trad op met haar band 'Lilly Luna.' Het concert werd een mooie mix van jazz, pop en soul.

april 2017

Gedichtenvoordracht door Peter van Helden, omlijst door harpspel, uitgevoerd door Jolique van Ipenburg-Klumpers