Mens & Muziek Wederkomstkerk: podium voor muziek, theater, expositie en maatschappelijke activiteiten

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief Februari/ maart 2018

Beste bezoeker,
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de Taminos brachten het publiek in Mens en Muziek Wederkomstkerk al in vakantiestemming
met innemende oude, nieuwe en eigen Franse chansons! Een geweldige sfeer!

In februari wordt U door het Triamos ensemble in gedachten meegenomen naar het Spaanse Andalusië.
Daarnaast wordt ons nieuw verlichte podium steeds meer gebruikt voor speciale cultuur-, theater-, dans- en muziekvoorstellingen!
Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze agenda en het kopje  "in de schijnwerpers" extra in de gaten!

We verheugen ons op Uw komst!

AGENDA FEBRUARI EN MAART

Vrijdag 16 februari en vrijdag 16 maart, van 13.00 - 17.00
SING KOEMPOELAN, CULTUUR EN MUZIEK
Zaal open vanaf 12.00. Voor meer informatie zie het kopje 'in de schijnwerpers.'

Zondag 18 februari om 15.00
HET TRIOMOS- ENSEMBLE SPEELT!

Vanuit de concertreeks van Muzamiek is er een veelbelovend muzikaal optreden
van het Triomos-ensemble, een trio bestaand uit fluit, cello en piano.

Donderdag 22 februari om 18.00
DE AGAPÈ – MAALTIJD
Komt U naar de inspirerende Agapè- maaltijd, geleid door Age Visser?

Vrijdag 9 maart om 20:30 uur
THEATER, DANS EN MUZIEK

Een veelbelovende voorstelling, uitgevoerd door het Mayra Orchestra!
Deur open vanaf 19.30. Voor meer informatie, zie het kopje 'in de schijnwerpers.'

Zondag 25 maart om 15.00
OPTREDEN VAN DE VIRTUOOS KINGA SZILAGYI OP DE SAXOFOON
Meer informatie onder het kopje ‘in de schijnwerpers.’

Donderdag 29 maart om 18.00
DE AGAPÈ-  MAALTIJD
Een inspirerende Agapè- maaltijd op Witte donderdag, komt U ook?

IN DE SCHIJNWERPERS

SING KOEMPOELAN
Gezellige bijeenkomst voor Indische Nederlanders en zij die affiniteit hebben met Nederlands Indië.
Frank en Joyce de Graaff bieden jullie een leuke middag met wat cultuur, muziek en de mogelijkheid om te dansen.
Vrijdag 16 februari en vrijdag 16 maart van 13.00 tot 17.00.
De zaal is open vanaf 12.00 Toegang: € 4,00.

HET TRIOMOS TRIO
Het Triomos Trio bestaat uit fluit, cello en piano. In een programma van een uur begint het ensemble hun muzikale reis in de Spaanse stad Andalucía met muziek van de Spaanse componiste Elisenda Fábregas. Via de Spaanse dansen van Moszkowski reizen ze naar Argentinië waar ze eindigen met muziek van Carlos Gardel en Astor Piazzolla. Het ensemble bestaat uit: Marijke de Jong, fluit, Olsi Dhami, cello en Sunghee Jo, piano.
Zondag 18 februari om 15.00, entree is gratis. Vrijwillige bijdrage is welkom.

MAYRA ORCHESTRA
De Rotterdamse band, die geleid wordt door songwriter Maartje Dekker, staat bekend om haar sprookjesachtige en theatrale optredens met poporkest. Centraal staat de muziek van Mayra Orchestra’s nieuwe album ‘Oracle’, aangevuld met nummers van debuutplaat ‘World Of Wonder’, waarvoor de band onder andere samenwerkte met Grammy Award winnares Darcy Proper. De pers omschreef ‘Oracle’ als: “Een indrukwekkende en sprookjesachtige prachtplaat.”, “Bijzonder sterk” en “Prachtig uitgevoerd.”

Laat u betoveren door de wondere wereld van Mayra Orchestra tijdens deze speciale, magische avond. Een aanrader voor fans van Patrick Watson, Agnes Obel, Ludovico Einaudi, Within Temptation en Kate Bush.
Op vrijdag 9 maart 20:30 uur, deur open vanaf 19:30 uur.
Toegangsprijs: voorverkoop € 12,50 aan de deur € 15,-- info: www.mayraorchestra.com

KINGA SZILAGYI
Concert van Kinga Szilagyi, virtuoos op de saxofoon van
klassieke en lichte stukken.
Zondag 25 maart om 15.00, toegang gratis. Uw vrijwillige bijdrage is welkom!

Structurele vrijwillige bijdrage
Staat u achter onze culturele doelstelling met oog voor respect en gepaste verantwoordelijkheid?
 Met een structurele, fiscaal aftrekbare gift vergroot u uw bijdrage aan deze doelstelling! Informeer naar de mogelijkheden.