EERDER SPEELDE HIER...

Een greep uit ons winterprogramma 2019


Simits, bestaande uit Max Silverenberg, Kees de Wit, René Vermaes en Ruud Sempel hebben weer hun vrolijke en mechanolische klanken laten horen met dit keer een hun eigen persoonlijke verhalen als rode draad in het programma.


Ensemble Kokako bestaande uit Anja van Dooren (klarinet), Alwin de Vries (fluit) en Josje Lodder (piano) speelde hun programma met werken geinspireerd op of geschreven door Nederlandse componist Ton de Leeuw.Klip Ensemble met Jolique van Ipenburg (Harp) en Wim Klumpers (Gitaar) speelde een gevarieerd programma met klassieke stukken afgewisseld met bekende kerstliedjes waarmee ze de zaal aanwezigen aan het zingen kregen onder begeleiding van Jolique's prachtige stem.Een greep uit ons herfstprogramma 2019

Met Theatergroep BLUV was de Wederkomstkerk even in vroegere sferen met hun prachtige vertolking van het verhaal over de Joodse Roosje Glaser ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.


Madjoe Dua Utrecht vertolkte het Indische gevoel door de generaties heen. Wat neem je mee of wat neem je over? Drie generaties deelde hun persoonlijke verhaal in een ernstige, ontroerende en grappige voorstelling met muziek en beweging.


DuoSuoni is een klassiek kamermuziekduo, bestaande uit Marleen de Bruijn (sopraan) en Hans Schepens (gitaar). Zij speelden een klassiek/romantisch repertoire.


Toru Oyama is een Japanse pianist die, sinds hij zich in Europa vestigde, voortdurend bezig is met het vergroten van zijn muzikale vakmanschap. Hij gaf bij ons een fenomenaal concert samen met Elisabeth Perry op viool. Het programma van deze middag bestond uit werken van Franck en Faure.


Een greep uit ons voorjaars- en zomerprogramma 2019

Eva Willems deed de try-out van haar eindexamen op de Koningstheateracademie bij ons. Inmiddels is ze geslaagd en wij vinden het fijn dat wij haar hebben kunnen ondersteunen in het bieden van een podium.


We surfden mee op de golven van muziek van The Beatles en Beach Boys tijdens het theaterconcert van de Major Music cast en band en genoten van muziek uit de jaren '60 van de vorige eeuw.